Як я усвідомила свій вік. Робота в Японії
JEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия МоденкоJEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия Моденко, ЗакатJEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия Моденко, БалиJEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия Моденко, КитайJEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия Моденко, ЕгипетJEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия Моденко, СанпрапумJEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия Моденко, Фламинго
Азия

Як я усвідомила свій вік. Робота в Японії

З криком: “Тепер мене навіть повією в Японію не візьмуть” я усвідомила свій вік 🤣

ㅤАбо історія про те, що циферки в паспорті вирішують більше, ніж твоє самосприйняття😂

ㅤНещодавно ми з подругою жартували про роботу за кордоном. Хто зі мною давно, знає, що в Китаї я викладала англійську. Але оскільки Валерія Валентинівна відкрила для себе онлайн-світ до того, як це стало мейнстрімом за часів коронавірусу, повертатися викладати в офіс, групи та колективи не дуже хотілося. Загалом цей напрямок давно не основний вид діяльності.

ㅤПодруга: “Так може, це?… У клуб? Хостесс, паті-гьол? Ти ж з людьми легко спільну мову знаходиш? Випити можеш багато! Ще диви-но, гарем збудуєш!))

ㅤ”Дякую🗿, мене і так все влаштовує 😆” – подумала я, згадуючи історії знайомих про те, на яке бидло перетворюються скромні і зазвичай зашугані японці. Те саме я чула і про китайців, і про корейців… Та й загалом, індустрія розваг такого плану часто передбачає спілкування з п’яними мордами чоловічої статі. І історії відбуваються різні. Такі, що змінюють назавжди. Тож за повій вибачте – то більше жарт для клікбейту))). Я завжди на стороні дівчат, в будь-якому разі. Пам’ятайте про це.

ㅤТож хоч мене іноді підкупали ідеї про легкі гроші та віра в те, що “а я зможу й так, по-цнотливому😅”, я мала визнати, що з моїм характером це погана авантюра. У гостей залишаться зламані руки… А з девізом: “catch me if you can”, стресом, огидою і нескінченною толерантністю до алкоголю, я й справді пила б багато. Та недовго)).

ㅤНі, хто зна…)) Як кажуть: “Не зарікайся”, звичайно. Важкі часи – важкі рішення🤣. Але не хотілося б… контактна взаємодія – то не моє)).

ㅤПодруга: “Да чого ти, диви, вакансія: контракт на стільки-то місяців, у такому-то місті, ставка наступна… Умови: перебувати у клубі, веселитися, сидіти за баром чи на вході; знати англійську; спілкуватися з гостями, створювати невимушену атмосферу (пасивна консумація); мати приємну доглянуту зовнішність; мати вік 18-31 років”.

ㅤЯ: “Ого! Це вони щось навіть затягли – до 31 року… …. … 🤔 Так, стоп!.. Це ж мені 31… !!! 😱???!!! Це що, я така стара??

ㅤПодруга: “Ну от! Ніякого тобі розвитку кар’єри

🤣🤣🤣

Прикро- прикро🤣
Майже до сліз🤣

Джерело: @jepiag


J!EPIAG®
Journal! Every Person Is A Genius

Автор статей и фото*: Валерия Моденко

ПОДДЕРЖИТЕ БЛОГ СВОИМ РЕПОСТОМ! ЭТО ВДОХНОВЛЯЕТ НА НОВЫЕ ОБЗОРЫ!
Следите за обновлениями и анонсами в:
Instagram – https://www.instagram.com/jepiag
Telegram – http://t.me/jepiag
Facebook – https://www.facebook.com/jepiag/
Youtube – https://www.youtube.com/@JEPIAGvlog

* На авторство претендуют кадры и иллюстрации с водным знаком и/или логотипом J!EPIAG®. Фото предоставляются в качестве ознакомительных материалов для обзора и не подлежат коммерческому использованию.
© Все права защищены



 

 

Write A Comment

error: Контент защищен авторским правом!