Якщо людина часто вибачається. Психологія
JEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия МоденкоJEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия Моденко, ЗакатJEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия Моденко, БалиJEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия Моденко, КитайJEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия Моденко, ЕгипетJEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия Моденко, СанпрапумJEPIAG , jepiag , journal every person is a genius , Блог о путешествиях и психологии , самостоятельные путешествия, осознанное путешествие, психолог Киев, Валерия Моденко, Фламинго
Общество

Якщо людина часто вибачається. Психологія

Не перебивай мене! 🔇🤫Та інші переноси

Коли люди просять у вас вибачення за щось, що для вас не має великого значення, вони насправді намагаються показати вам, і підсвідомо навчити тому, що їх турбує.

Це як про «біситися на інших з того, що не дозволяєш собі».

Усвідомлення тієї дрібниці – не лише корисний інструмент в спілкуванні, але й велика відповідальність. Бо, як ми знаємо, ми робимо вибір: чи використовувати знання про людину для неї чи проти.

Як це використовувати у спілкуванні?

Наприклад, людина, яка завжди просить вибачення за те, що перебиває, скоріш за все не любить, коли перебивають її. Хоча вам оці «соррі-соррі» й не так важливі: «Гей, та не вибачайся ти! Ми ж зараз обоє в захваті, дискутуємо! Це окей!». Окей для вас, а для співрозмовника не дуже.

Все просто. Й ви ВЖЕ можете враховувати вподобання в спілкуванні.
Це не магічний ключ, звичайно, але один із факторів.

Хочете встановити міцний зв’язок? Дайте людині безпечний, комфортний простір. Повірте, це помітять. Хочете вибісити й підставити? Робіть те, що людині не подобається, помічаючи, за що вона вибачається… й завжди можна буде маніпулювати тим, що людина – псих))). Хоча провокуєте Ви. І знаєте про це.

Хтось скаже, що перебивати й справді неввічливо. Так само, як і запізднюватися, й “випадково” торкатися, й не відповідати вчасно на повідомлення)). Але всі ж ми люди. Й норма допустимого – різна. Й цілі в спілкуванні різні.

Тому якщо у вашому житті є хтось, хто вибачається за те, чому ви насправді не надали б значення, пам’ятайте, що для людини то інакше. Дослухайтеся ❤️. Й ні, я не кажу про емоційне обслуговування усіх й всюди. Лише про людей, з ким ви цінуєте зв’язок.


J!EPIAG®
Journal! Every Person Is A Genius

Автор статей и фото*: Валерия Моденко

ПОДДЕРЖИТЕ БЛОГ СВОИМ РЕПОСТОМ! ЭТО ВДОХНОВЛЯЕТ НА НОВЫЕ ОБЗОРЫ!
Следите за обновлениями и анонсами в:
Instagram – https://www.instagram.com/jepiag
Telegram – http://t.me/jepiag
Facebook – https://www.facebook.com/jepiag/
Youtube – https://www.youtube.com/@JEPIAGvlog

* На авторство претендуют кадры и иллюстрации с водным знаком и/или логотипом J!EPIAG®. Фото предоставляются в качестве ознакомительных материалов для обзора и не подлежат коммерческому использованию.
© Все права защищены



 

 

 

Write A Comment

error: Контент защищен авторским правом!